1er Simposi Ibèric de Conservació de Ecosistemes Fontinals

Preu especial pels membres del Col·legi de Geògrafs en les inscripcions fetes abans del 30 de maig

SICEF’19

El proper mes de juny tindrà lloc 1er Simposi Ibèric sobre Conservació d’Ecosistemes fontinals (SICEF’19), organitzat per BioSciCat amb el suport del Ministeri per a la Transició Ecològica a través de la Fundació Biodiversitat, la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de l’Aigua , i la Fundació Catalunya-la Pedrera.

Les fonts naturals ibèriques s’han revelat recentment com l’hàbitat més ric en biodiversitat dels nostres ecosistemes, i al seu torn el més inexplorat, desprotegit jurídicament i vulnerable davant el canvi climàtic. La seva conservació emergeix com un dels reptes més importants i urgents que quants hauran de ser afrontats els propers anys.

Aquest primer SICEF prestarà una atenció singular a la conservació d’ecosistemes fontinals en la XARXA IBÈRICA D’ESPAIS NATURALS. Per aquest motiu, el 50% de les places han estat reservades per a la inscripció de personal d’espais naturals protegits i d’administracions competents en cicle de l’aigua, biodiversitat i espais naturals. Li preguem que en cas de desitjar assistir al Simposi dugui a terme la inscripció el més aviat possible.

El SICEF es convoca amb la finalitat de constituir un fòrum d’intercanvi de coneixement i de debat que integri les administracions públiques, gestors ia tots els agents implicats en la seva conservació (científics, tècnics, grups ecologistes, propietaris), i que al mateix temps es consolidi com una plataforma des de la qual promoure una estratègia urgent per a la conservació de l’ecosistema fontinal ibèric des de totes les perspectives i escales territorials.

El simposi tindrà lloc els propers dies 10, 11 i 12 de juny a la ciutat de Barcelona.

Preus per a col·legiats i associats: (descompte per a les inscripcions fetes abans del 30 de maig)

• 1a Sessió (1 dia) Canvi Climàtic i Hidrogeologia: 10 €, el preu normal és de 15 €
• Simposi Complet (3 dies): 50 € el preu normal és de 75 €
• Simposi Complet (3 dies) + soci BioSciCat: 55 € el preu normal és de 85 €

 

2019-05-23T09:50:22+00:00