Placeholder image

ESTRUCTURA


ANDREU BLANCH BOU col·legiat nº 2923 Vocal DCGC. Responsable de Funció Social

Sóc llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona l'any 2004, postgraduat en Cartografia Digital i SIG per la Universitat Politècnica de Catalunya l'any 2005, i en Paisatges Culturals l'any 2006 a la mateixa universitat. Finalment l'any 2009 vaig obtenir el títol d'Especialista Universitari en Ordenació del Territori i Medi Ambient per la Universitat Politècnica de València.

En els darrers 15 anys he desenvolupat la meva tasca professional principalment en el camp de la divulgació del coneixement geogràfic. En aquest camp he realitzat projectes al voltant de la divulgació del patrimoni i la promoció de productes turístics, sobretot a partir de projectes de senyalització de camins i interpretatius del territori i del paisatge dins l'empresa u50mil. Actualment realitzo per a l'entitat TELL, projectes vinculats amb l'educació ambiental i l’ensenyament no reglat, on desenvolupo alhora continguts relacionats amb eines geogràfiques com la cartografia, SIG i tècniques de treball de camp.

Dins la tasca vocacional vers la comunicació geogràfica, realitzo com a col·laborador projectes cartogràfics al diari la Directa, participant activament també en altres entitats com l'Arxiu Històric del Poblenou en la redacció d'articles de caràcter comunicatiu i cartogràfic.


Placeholder image
Placeholder image

Patrocinadors:


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

Col.legi de Geògrafs - Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya -Carrer Muntaner, 81, 6è 1a-08011 Barcelona-Tel i fax: 93 481 50 73-informacio@geografs.org
NIF de la DCGC V83128066-NIF de l'AGPC G58807249-Copyright © 2016