Foto:Hermínia Pujol
Placeholder image

DIRECTORI COL.LEGIATS


Aquest directori del Col·legi de Geògrafs és una eina per als geògrafs, el mateix Col.legi, empreses i entitats. Està pensat per consultar els contactes d'aquest col.lectiu de professionals de manera fàcil i autònoma.

D’acord amb el que disposa la Llei de protecció de dades, aquest directori només recull les persones que han donat permís per a la publicació de les seves dades. Si ets membre de l’AGPC o del Col·legi de Geògrafs i vols aparèixer en aquest directori, envia la teva autorització signada per correu postal o bé escanejada i per correu electrònic a l’adreça informacio@geografs.org. Recorda que aquestes dades només podran ser consultades per la resta de col·legiats i associats, ja que el directori es troba a la part privada del web.

A la part esquerra, tot seguit, es poden fer cerques de professionals.

Amb els botons verds de la dreta, les persones col.legiades poden dissenyar el seu perfil de manera autònoma i personalitzada. D’aquesta manera, formareu part d’un directori que podrà ser consultat a través de la cerca per empreses, entitats o persones des de l’exterior. Alhora podreu veure el total de perfils publicats.

Podeu afegir la vostra fotografia, dades de contacte, currículum. Per modificar les dades haureu de fer-ho des de la Intranet.
Placeholder image
Placeholder image

Patrocinadors:


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

Col.legi de Geògrafs - Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya -Carrer Muntaner, 81, 6è 1a-08011 Barcelona-Tel i fax: 93 481 50 73-informacio@geografs.org
NIF de la DCGC V83128066-NIF de l'AGPC G58807249-Copyright © 2016