El Col.legi de geògrafs va ser-hi present al lliurament dels 31ns Premis Cerdà

L’acte va tenir lloc al Palau de la Música Catalana.

El vespre del dia 10 de maig es va realitzar l’acte de lliurament dels 31ns Premis Cerdà, al Palau de la Música Catalana, en el marc de la celebració de la festivitat de Santo Domingo de la Calzada, patró dels Enginyers de Camins.

Va ser la festa dels enginyers i enginyeres de camins a Catalunya i, per extensió, l’enginyeria civil. Els Premis Cerdà són la màxima distinció que atorga el Col·legi d’Enginyers de Camins de Catalunya en l’àmbit al reconeixement de trajectòries professionals, individuals o col·lectives.

El degà del col.legi de Camins, el Sr. Oriol Altisench, va exposar els reptes de la professió lligats a tres eixos: l’Escola de Camins (excel·lència en la formació dels futurs enginyers/es), el Col.legi professional (l’entitat que vetlla pels interessos professionals amb il.lusió i empenta) i el sector empresarial (ocupació) envers els nous reptes dels segle XXI en relació a la sostenibilitat ambiental, tecnològica, energètica i social. El col.legi està obert a col.laborar amb d’altres disciplines de manera tranversal, com no pot ser d’una altra manera, en un món global.

El Col.legi de geògrafs va ser-hi present conjuntament amb d’altres col.legis professionals afins. La vetlada va acabar amb la participació del grup musical de  L’últim Indi i posteriorment es va compartir un bufet-sopar a la terrassa del Palau de la Música.

2019-05-22T17:51:03+00:00