Per a treballs de fi de grau en Geografia.

Amb l’objectiu de fomentar l’estudi i la recerca en Geografia i contribuir a augmentar l’interès per aquesta disciplina entre els estudiants universitaris de Catalunya, aquest certamen biennal està dedicat a en Jordi Amorós, geògraf entusiasta que va treballar plenament pel desenvolupament professional de la Geografia i la consolidació del Col·legi de Geògrafs.

En l’edició de 2019, poden optar al premi els i les estudiants que hagin defensat el seus Treballs de final de Grau en Geografia en alguna de les universitats de Catalunya durant els dos darrers cursos acadèmics, és a dir durant els cursos 2017-2018 i 2018-2019.

El jurat estarà format per professionals del món de la Geografia, i es valorarà sobretot l’originalitat del projecte, la innovació metodològica o d’enfocament que aportin i la seva aplicabilitat en l’exercici professional de la geografia.

El premi és únic i consisteix en un diploma, una dotació de dos-cents cinquanta euros (250 €) i 1 any de col·legiació gratuïta. També, a criteri del jurat, es podrà atorgar un accèssit, sense dotació econòmica, però amb 1 de col·legiació gratuïta.

La data límit de presentació de treballs és el 15 de novembre de 2019 fins a les 15:00 hores.

Podeu consultar les bases del IV Premi Jordi Amorós per a Treballs de Final de Grau en Geografia  aquí

Sol·licitud de participació a la quarta edició del premi aquí