Placeholder image

JORNADES I SEMINARIS


JORNADES I SEMINARIS


Sessió de Networkin "Les oportunitats professionals de la geografia en el camp dels SIG i la Geoinformació"

Data inici: 20-10-2016

Data de finalització: 20-10-2016

Companyia: Col·legi de Geògrafs i AGPC

Descripció: L'activitat tindrà dues parts diferenciades. Una primera part on es realitzaran tres ponències marc, per part de diferents geògrafs especialitzats en el sector, per tal de conèixer la seva visió sobre l'estat actual en el camp dels SIG, i el posicionament dels professionals de la geografia i les perspectives de futur en aquest sentit.

Les ponències aniran a càrrec de Lluís Vicens (Tècnic analista SIG del SIGTE-UdG, coordinador de les Jornades de SIG Lliure i professor del Màster UNIGIS), Marc Torres (Geo-tecnòleg a l’ICGC) i Sergi Gumà (Consultor sènior a Tecnogeo).

Dijous 20 d'octubre al Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona, (c/ Comerç, 36) en horari de 18:30 h. a 20:30 h.

La inscripció a la sessió és gratuïta, però cal fer inscripció al següent enllaç fins el 18 d'octubre.

Contacte: informacio@geografs.org

Web:geografs.org.

Jornada Tècnica: Noves eines de la prevenció d'incendis. COAMB

Data inici: 15-10-2015

Data de finalització: 16-10-2015

Companyia: COAMB. Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya

Descripció: Formació de dos dies i 10 hores lectives durant la qual es presentaran les tècniques i oportunitats en matèria de prevenció d’incendis basada en la gestió del territori. El primer dia, a l'aula, es mostraran diferents tipus d'iniciatives i els seus resultats: · Silvopastura (ús de ramats) · Modelització (PEGs) · Foc tècnic (cremes controlades) El segon dia, durant la visita de camp, es podrà observar sobre el terreny una experiència concreta de cada tipus acompanyats de guies experts en la temàtica. Adreçat a tècnics de l’administració, professionals de l’ordenació del territori, estudiants i professionals dedicats a disciplines relacionades amb la temàtica. Consulteu el programa aquí.

Contacte: coamb@coamb.cat

Web:NOveseines prevenció incendis.

Jornada Tècnica: Noves eines per la prevenció d’incendis: La gestió del risc amb visió territorial. COAMB

Data inici: 07-05-2015

Data finalització: 08/05/2015

Companyia: COAMB. Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya

Descripció: Formació de dos dies i 10 hores lectives durant la qual es presentaran les tècniques i oportunitats en matèria de prevenció d’incendis basada en la gestió del territori (silvopastura, modelització (PEGs) i foc tècnic). El segon dia, durant la visita de camp, es podrà observar sobre el terreny una experiència concreta de cada tipus acompanyats de guies experts en la temàtica. Adreçata a tècnics de l’administració i professionals de l’ordenació del territori. Horari formació: de 9:30 a 14:30 h Sortida de camp: Bages.

Contacte: coamb@coamb.cat

Web: NOVES EINES DE LA PREVENCIÓ D’INCENDIS


Placeholder image
Placeholder image

Patrocinadors:


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

Col.legi de Geògrafs - Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya -Carrer Muntaner, 81, 6è 1a-08011 Barcelona-Tel i fax: 93 481 50 73-informacio@geografs.org
NIF de la DCGC V83128066-NIF de l'AGPC G58807249-Copyright © 2016