Oberta a tots els membres del Col·legi.

Per primera vegada el Col·legi de Geògrafs i l’ AGPC ofereix la possibilitat que els col·legiats/des i associats/des pugueu assistir a la reunió de la Junta de Govern.

Des que l’actual Junta de Govern va començar a treballar, en ha sorgit el dubte de si arribem suficientment a tots els col·legiats i col·legiades i associats i associades, si totes les activitats, cursos i temes que estem tractant i organitzant són del vostre interès o d’utilitat a l’hora de desenvolupar la vostra activitat professional.

Després de dos anys de treball i d’haver parlat amb alguns de vosaltres, hem pres la decisió d’obrir un parell de reunions de la Junta de Govern a tots vosaltres per tal que que veieu en què consisteix, quins temes es tracten i com treballem. Per part nostra, podrem escoltar les peticions i reflexions de forma més propera.

Esperem la vostra assistència i participació!

Confirmar a ssistència a  informacio@geografs.org  o al 93 4815073  fins el mateix dia 30 de setembre a les 14:00 hores.

Lloc: Sala Gran de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. Carrer Montalegre, 6 de Barcelona (4a. planta).
A les 18:00 hores.