Presentat el passat 24 de gener a l’Ateneu Barcelonès

L’Equip de SOS Costa Brava va presentar el passat divendres dia 24 de gener a l’Ateneu Barcelonès el Pla Director Urbanístic de la Costa Brava.

En aquest acte es va fer un resum de la trajectòria d’aquesta associació que ha aconseguit posar en el punt de mira de la societat catalana la situació urbanística en la que es troba la Costa Brava.

La segona part de l’acte va anar a càrrec de l’advocat Eduard de Ribot que ens va fer un resum del PDU de la Costa Brava remarcant les parts positives i negatives del mateix, així com fent arribar el seu descontent per la no inclusió en aquest pla de municipis tan importants com Palamós, Sant Antoni de Calonge, Castell-Platja d’Aro o Palafrugell i mostrant diferents sectors que malauradament es duran a terme malgrat el PDU.

Cal destacar que una de les persones que col·labora molt activament amb aquesta associació es el geògraf Sergi Nuss de Girona Aquí podeu llegir la seva intervenció al diari ARA abans de l’aprovació del PDU.

En aquest link trobareu informació referent a SOS Costa Brava, els sectors que estan defensant i, sobretot, la informació del PDU.