Dissabte 23 de novembre, a Badalona.

 

Aquesta exposició acompanya el procés participatiu de l’Avanç del Pla Director Urbanístic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per tal d’apropar els conceptes bàsics i les directrius urbanístiques plantejats pel Pla. Serà una bona oportunitat per a conèixer l’espai i perquè diferents geògrafs i geògrafes ens trobem i compartim reflexions sobre el Pla.

Informació sobre l’exposició aquí

Aquesta és una de les activitats de dinamització de la vida col·legial i associativa que promovem des del Col·legi i l’AGPC per aquest 2019 i a la que us animem a participar.

S’hi poden inscriure membres del col·legi i de l’AGPC i acompanyants. Aforament limitat a 15 persones, les inscripcions s’atendran per ordre d’arribada.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Horari: 11:00h a 13:00h.
Lloc: A l’antiga fàbrica CACI, Avinguda d’Eduard Maristany, 191, de Badalona.

Inscripcions a informacio@geografs.org o al 93 4815073

 

 

- D'acord amb el Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades, li comuniquem que les dades facilitades a la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, amb Nif V83128066 i a l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, amb Nif G58807249, tindran com a finalitat única i exclusiva el poder dur a terme la inscripció i la gestió administrativa de l'activitat associada a aquestes dades, i la gestió dels drets d'imatge personal.
- Consento que els serveis administratius es comuniquin amb mi a traves del telèfon i/o adreça electrònica que he facilitat, per a la confirmació de la inscripció o la incorporació de les dades a la llista d'espera de participants, o per a possibles incidències com ara cancel·lacions, canvis d'horari o ubicació o similars.
- Consento que la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, amb Nif V83128066 i a l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, amb Nif G58807249, en el transcurs de l'activitat, dugui a terne el registre fotogràfic i/o audiovisual (captura i fixació) de la meva imatge i veu, per qualsevol mitjà tècnic o suport (fotogràfic, sonor, audiovisual, etc.), i el tractament i processament d’aquestes imatges i gravacions d’àudio i vídeo. Les imatges podran ser difoses per qualsevol mitja (TV, premsa, internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials...) La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats del Colegio de Geógrafos, la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya. Aquesta autorització és completament gratuïta i em comprometo a no reclamar cap compensació, pagament, i/o indemnització a canvi del permís acordat amb el Colegio de Geógrafos, la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, per la utilització de la meva imatge.