Dijous 3 de desembre

Horari: de 18.00h a 20:00h.

Lloc: Espai virtual.

Un cop la pandèmia s’ha instal·lat a les nostres vides, alguns especialistes avancen que, tot i els impactes negatius a nivell micro-econòmic, l’atractiu dels territoris es mantindrà, la demanda potencial no es reduirà i la capacitat productiva ho farà poc. Això pot implicar més pisos turístics a la gran ciutat i a la costa i més oportunitats pel turisme de muntanya i d’interior?

Xerrada a càrrec de: Sergi Massana Mas, geògraf, urbanista, especialitzat en temes de turisme, professor universitari i emprenedor.

Places limitades a 35 persones.

Lloc: Espai virtual.

Activitat gratuïta però cal inscripció prèvia. Places limitades fins a 35 persones.

INSCRIPCIONS 

- D'acord amb el Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades, li comuniquem que les dades facilitades a la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, amb Nif V83128066 i a l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, amb Nif G58807249, tindran com a finalitat única i exclusiva el poder dur a terme la inscripció i la gestió administrativa de l'activitat associada a aquestes dades, i la gestió dels drets d'imatge personal.
- Consento que els serveis administratius es comuniquin amb mi a traves del telèfon i/o adreça electrònica que he facilitat, per a la confirmació de la inscripció o la incorporació de les dades a la llista d'espera de participants, o per a possibles incidències com ara cancel·lacions, canvis d'horari o ubicació o similars.
- Consento que la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, amb Nif V83128066 i a l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, amb Nif G58807249, en el transcurs de l'activitat, dugui a terne el registre fotogràfic i/o audiovisual (captura i fixació) de la meva imatge i veu, per qualsevol mitjà tècnic o suport (fotogràfic, sonor, audiovisual, etc.), i el tractament i processament d’aquestes imatges i gravacions d’àudio i vídeo. Les imatges podran ser difoses per qualsevol mitja (TV, premsa, internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials...) La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats del Colegio de Geógrafos, la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya. Aquesta autorització és completament gratuïta i em comprometo a no reclamar cap compensació, pagament, i/o indemnització a canvi del permís acordat amb el Colegio de Geógrafos, la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, per la utilització de la meva imatge.