Per a treballs de fi de grau en Geografia dels cursos 2019-2020 i 2020-2021.

Premi Jordi Amorós, per a treballs de fi de grau en Geografia.

Amb l’objectiu de fomentar l’estudi i la recerca en Geografia i contribuir a augmentar l’interès per aquesta disciplina entre els estudiants universitaris de Catalunya, aquest certamen biennal està dedicat a en Jordi Amorós, geògraf entusiasta que va treballar plenament pel desenvolupament professional de la Geografia i la consolidació del Col·legi de Geògrafs.

A l’edició de 2021 poden optar al premi els i les estudiants que hagin defensat el seus Treballs de final de Grau en Geografia en alguna de les universitats de Catalunya durant els dos darrers cursos acadèmics, és a dir durant els cursos 2019-2020 i 2020-2021.

El jurat estarà format per professionals del món de la Geografia, i es valorarà sobretot l’originalitat del projecte, la innovació metodològica o d’enfocament que aportin i la seva aplicabilitat en l’exercici professional de la geografia.

El premi és únic i consisteix en un diploma, una dotació de tres -cents euros (300 €) i 1 any de col·legiació gratuïta. També, a criteri del jurat, es podrà atorgar un accèssit, sense dotació econòmica, però amb 1 de col·legiació gratuïta.

La data límit de presentació de treballs és el 15 d’octubre de 2021 a les 15:00 hores.   

La sol·licitud i els documents s’hauran d’enviar per correu electrònic a  informacio@geografs.org  En el cas que el pes dels documents a enviar no permeti la tramesa via correu electrònic s’enviarà la sol·licitud de participació a  informacio@geografs.org i la resta de documents es podrà enviar mitjançant el programari WeTransfer.

Podeu consultar les bases del V Premi Jordi Amorós per a Treballs de Final de Grau en Geografia  aquí

Sol·licitud de participació a la cinquena edició del premi aquí