Dissabte 17 d’octubre, dins de les activitats de dinamització col·legial

La visita tindrà lloc el dissabte 17 d’octubre a les 10:30 hores i tindrà una durada de dues hores aproximadament. Ens acompanyarà el geògraf Antonio Gàzquez, membre de la secció de Meteorologia de l’Observatori des de fa més de 20 anys, que ens guiarà per les instal·lacions de l’emblemàtic edifici i ens explicarà la seva història i activitats científiques.

La visita és gratuïta i està adreçada a col·legiats, associats i acompanyants però cal inscripció prèvia.

Sortida familiar, en cas de venir amb infants, l’edat recomenada és a partir de 12 anys.

Termini per inscriure’s fins el 14 d’octubre de 2020 a les 14:00 hores. Places limitades fins a 20 persones.

Ens trobarem deu minuts abans, a la porta de l’edifici (Camí de l’Observatori, s/n, Barcelona), hi ha aparcament gratuït al mateix observatori. Es prega puntualitat.

Esperem comptar amb la vostra presència, amb la finalitat de compartir coneixements i experiències en un ambient informal.

Com arribar-hi

INSCRIPCIONS 

- D'acord amb el Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades, li comuniquem que les dades facilitades a la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, amb Nif V83128066 i a l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, amb Nif G58807249, tindran com a finalitat única i exclusiva el poder dur a terme la inscripció i la gestió administrativa de l'activitat associada a aquestes dades, i la gestió dels drets d'imatge personal.
- Consento que els serveis administratius es comuniquin amb mi a traves del telèfon i/o adreça electrònica que he facilitat, per a la confirmació de la inscripció o la incorporació de les dades a la llista d'espera de participants, o per a possibles incidències com ara cancel·lacions, canvis d'horari o ubicació o similars.
- Consento que la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, amb Nif V83128066 i a l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, amb Nif G58807249, en el transcurs de l'activitat, dugui a terne el registre fotogràfic i/o audiovisual (captura i fixació) de la meva imatge i veu, per qualsevol mitjà tècnic o suport (fotogràfic, sonor, audiovisual, etc.), i el tractament i processament d’aquestes imatges i gravacions d’àudio i vídeo. Les imatges podran ser difoses per qualsevol mitja (TV, premsa, internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials...) La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats del Colegio de Geógrafos, la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya. Aquesta autorització és completament gratuïta i em comprometo a no reclamar cap compensació, pagament, i/o indemnització a canvi del permís acordat amb el Colegio de Geógrafos, la Delegació del Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, per la utilització de la meva imatge.