El passat 19 de juliol es va publicar al BOP la modificació de les bases obrint-se un nou termini per presentar-s’hi.

El Col·legi de Geògrafs ha rebut notificació de la Diputació de Tarragona acceptant el recurs de reposició que el Col·legi va presentar el 29 de maig d’enguany, en relació a les bases de la convocatòria per la borsa de treball de Tècnic/a Medi ambient (àmbit medi ambient) per a la unitat de Secretaria Intervenció Municipal de l’Àrea del Servi d’Assistència Municipal (conv. 19/009).

Els arguments presentats pel Col·legi de Geògrafs s’han basat en l’ordenament jurídic de les competències professionals, la jurisprudència favorable d’anteriors actuacions, els plans d’estudis vigents, així com l’Informe dels perfils professionals de la geografia i dossier elaborat pels serveis jurídics que acrediten els geògrafs i geògrafes per l’exercici de la professió en l’àmbit del Medi ambient.

Podeu accedir al recopilatori de sentències favorables a les reclamacions interposades pels serveis jurídics a l’apartat de servei de defensa de la professió (accés restringit a membres del col·legi). Si no recordes les claus d’accés les pots demanar clicant aquí donant els teu NIF i número de col·legiat/ada.